SLAM FIXED ® HIGH POWER FLOODLIGHT

SLAM FIXED ® High Power LED Floodlight er designet for bruk i farlige områder ved driftstemperaturer fra -50 ° C til + 50 ° C, og er en tøff og pålitelig arbeidsvenn.

SLAM FIXED ® High Power Floodlight er et ekstremt slitesterk, kraftig EX-flomlys

  • ATEX- og IECEx-sertifisert for sone 1 og 21
  • Høyeffektiv armatur med lavt energiforbruk
  • Lysstrøm opp til 23.000 lumen
  • Testet for optisk stråling (op is) og er fotobiologisk sikker
  • Motstandsdyktig mot sjøvann, ekstreme temperaturer og vibrasjoner

SLAM FIXED ® High Power Floodlight er en robust, kraftig armatur som er ideell for forhøyede installasjoner på stolper, høye vegger eller tak i eksplosjonsfarlige områder. Trinnvinkelbraketten gir 135 grader justering, slik at du kan rette lyset akkurat der du trenger.

Disse lyskasteren er konstruert for ekstreme forhold, og bruker metaller av marine kvalitet og herdet glass for ekstra styrke. Ekstra lang levetid på LED og smart termisk styringsteknologi bidrar til å sikre langvarig jevn, lumeneffekt.

Noen ganger kan for mye lys hindre arbeidet, så vi tilbyr tre utgangsnivåer. Våre High Power Floodlight er tilgjengelig med 15.000, 20.000 eller 23.000 lumen.

Hvert lysarmatur har plass til inngangs- og utgangstilkoblinger, slik at du kan koble enheter for å minimere kabling. Du kan bestille lyskastere med forhåndsinstallerte kabler som vi kan kutte i bestemte lengder. Et valgfritt festepunkt for en sikkerhetstråd er også tilgjengelig. Hvis du trenger ytterligere tilpasning, for eksempel skreddersydde beslag, dimningsfunksjon eller Dali, er dette også en oppsjon.


Spesifikasjoner SLAM FIXED ® High Power Floodlight

CERTIFICATION:
II 2 GD Ex db eb mb op is IIB + H2
T4 Gb -50°C TO +50°C
Ex tb op is IIIC T104°C Db -50°C TO +50°C
INGRESS PROTECTION:
IP66 & IP67
OPERATING TEMPERATURE:
-50 °C to +50 °C
DIMENSIONS:
639 x 350 x 215 mm
WEIGHT:
23.5 kg

Del på:

Personvern og informasjonskapsler

Levert av: CoreTrek AS & AGS | CMS: WordPress