SLAM FIXED ® NOVO 2LED

slam fixed novo 2led

SLAM FIXED ® Novo 2LED-armaturen er en av våre faste Ex-armaturer. 2LED Novo er ekstremt robust og værbestandig, tåler omgivelsestemperaturer så lave som -40 ° C og så høyt som +55 ° C.

SLAM FIXED ® NOVO 2LED er en pålitelig, fast temp. LED-armatur for farlige soner 1 og 21

  • Sertifisert for både fast og bærbar bruk
  • Gasseksplosjonsgruppe IIC, Temp. Klasse T5, IP68
  • Kompakt og robust konstruksjon
  • Eksepsjonelt lang, vedlikeholdsfri levetid
  • Glatt lys med god CRI-hastighet for enkel fargedeteksjon

Den robuste polykarbonatrammen og komponenter av høy kvalitet gir armaturene ekstremt lang levetid, uansett hvor tøffe forhold de er montert i. SLAM FIXED®-armaturer varer så mye som fem ganger lenger enn lysrørarmaturer.

Våre armaturer avgir også flere lumen enn sammenlignbare lysrørarmaturer. Bytte av lysrørinstallasjoner med SLAM FIXED ® NOVO 2LED-armaturer gir bedre synlighet og forbedrer både effektivitet og sikkerhet.

Med en fargegjengivelsesindeks (CRI) over 80 får du god fargeskille. SafeEye®-teknologien gjør våre lineære LED-lys bedre å jobbe i, og glatter lyset ved å spre strålen uten å redusere lumen betydelig.

Hele armaturkonstruksjonen er også helt avledende. Det er ingen risiko for statisk ladning, slik at du trygt kan rengjøre de installerte armaturene. Selv en tørr klut skapes ikke eksplosjonsfare!

Hos Exentric er vi spesialister på å lage tilpassede belysningsløsninger som best passer kundenes behov, inkludert ekstra testing og Ex-sertifiseringer. Kontakt oss for å sette opp et prosjekt for å lage de beste produktene og løsningene for deg.


Spesifikasjoner SLAM FIXED ® NOVO 2LED

CERTIFICATION:
Ex II 2 G Ex eb mb op is IIC T4 Gb
Ex II 2 D Ex tb op is IIIC T90°C Db
INGRESS PROTECTION:
IP66
OPERATING TEMPERATURE:
-40 °C to +55 °C
SUPPLY VOLTAGE:
230 VAC/DC
DIMENSIONS:
1020 x 115 mm
WEIGHT:
3.4 kg
OPTIONS:
For montering på stolpe eller i tak

Del på:

Personvern og informasjonskapsler

Levert av: CoreTrek AS & AGS | CMS: WordPress