Om oss

gass sone 1

Exentric AS har spesialisert seg på produkter rettet mot Olje & gas, infrastruktur, havbruk, maritime installasjoner, brann & redning og forsvaret. Les mer om oss og våre agenturer under.

Exentric AS har spesialisert seg på produkter rettet mot Olje & gass, infrastruktur, havbruk, maritime installasjoner, brann & redning og forsvaret.

Produktspekteret vårt er fastmontert og portabelt EX utstyr (lys og ventilasjon), samt koblingsmateriell med høy IP grad.

Våre agenturer er Atexor, Techno og Ramfan.

SLAM STAR Tanksett i bruk


Atexor

Atexor-serien med EX-sertifiserte belysningsprodukter inkluderer SLAM FIXED® lysarmaturer (fastmontert), SLAM® bærbar belysning og strømforsyning, og ladbare MICA® håndlamper, samt en rekke tilbehør. Alle produktene er produsert Finland, og er grundig testet for sikkerhet, pålitelighet og holdbarhet.

Produktene er kjent for høy kvalitet og vi har et stort engasjement for å løse kundenes utfordringer i krevende tidsplaner. 

Vi lysberegner og kommer med råd og veiledning på bruk av riktige produkter til de forskjellige EX kravene. Både på gass og støv.

Sammen med kunden løser vi utfordringer og spesialdesigner løsninger for alle typer prosjekter rettet mot belysning i EX soner.

Alle produktene blir levert med riktig dokumentasjon.

Del på:

Personvern og informasjonskapsler

Levert av: CoreTrek AS & AGS | CMS: WordPress